El bloc de Despertaferro

Aveure si som capaços d'una vegada de organitzar una mica aixó

dimecres, 25 de juliol del 2007

Als Socis de L'Agrupacio R T TGN

Per. a Socis de L'Agrupacio R Taxis TGN.

Vet aquí que l'any 1998 la junta directiva presidida per. Ramón Miro, Joan Vidal com. a tresorer Joan Gomez com. a secretari amb Gabriel Abajo i el Descansat de Antonio Rodríguez Romero, juntament amb la majoria de socis presents i representats que varen votar afirmativament aquell punt de l'ordre del dia que parlava de la obligatorietat per par dels socis de fer tota mana de serveis, inclosos els de empresa i P-10 (Seguretat Social) de menys de 15 Kl.
Això va ser ni mes ni menys que el començament de la famosa gerra dels P10 que no era nomes P10 també empreses algunes mol bonas de las que encara en sobreviu alguna a pesar del que a "plogut".
Gerra de tota mena, també judicial que como om sap encara dura a hores d'ara tot esperant la sentencia del Tribunal Suprem de Madrid després de dues dictades a TGN la ultima a favor de la Agrupacio.
Mentre tan els "dolents de la pelí cula" jo com a president i las meves juntes duran tres anys del 1999 al 2002 ens dedicarem a etjercir de dictadors empaitant i sancionant als honr rats socis que ves per on eren els mes demócratas de tota a vida nomes es que els i te niam mania pebrets.
Mentres tan las "vacas" s'anaven engreixant i moles socis es deixaren convèncer de que això de voler treballar facturant al cap del mes i aver de fer un albarà cada servei era un caprici de quatre il·luminats dons era millor cobrar cada vegada al acabar el servei. I fins i tot ens podien permetrà el luxe de deixar el Server que no ens agrada pel motiu que sigui, perquè es algun barri allunyat a per qualsevol altre motiu que al mobil li sembli
Ara amb el pas del tems veiem que L'Agrupacio te dificultats per poder conservar practica men la única empresa que ens queda que es RENFE tot i que ens dona absolutament tots els serveis que tenen, també els de centenars de Kl . I ves per on volem organitzar algun sistema per poder "complir"amb els serveis a les hores intempestives ho simplement cuan ja feina "pagan" com diuen alguns, desprès de las nombroses queixes per escrit pel no compliment del nostre compromís també per escrit en forma de contracte.
Peró com que es tracte de no posar cap "deure"a ningú sobre tot "dictadura no" dons pa sa que de pasarells que es vulguin comprometre ja no en queden i el cercle si es fa Quadrat deixa de ser rodo i viceversa.
Peró de moment encara que sempre diem que la feina esta malament, es veu que encar som els reis del "Mambo" no mes cal escoltar la emissora per sentir tot soviet el famós "deixam aquí"o simplement "NO" amb una arrogància absoluta, com si la persona de la Central i tots els demés socis no mereixessin cap respecte.
Deu ser que encara ja molt de fum i convé una bona ventada perquè el cel es quedi mes blau i net.

1 comentari:

Taxi 71 ha dit...

Hola a tots no sigeu pereçosos i feu algun comentai despuesn de lleigiu.

Salut i Sort